کاهش کالری دریافتی پیر شدن قلب را کند می کند

 

اتخاذ یک رژیم غذایی کم کالری در طولانی مدت کاهش عملکرد قلب که بطور طبیعی با بالا رفتن سن صورت می گیرد را کند می کند.
اهمیت یافته فوق این است که اولین مطالعه درانسان است که قویا پیشنهاد می کند محدود کردن کالری می تواند پیری را به تاخیر بیندازد.
دراین مطالعه افرادی که رژیم غذایی کم کالری اما حاوی مواد مغذی اپتیمم را دریافت کردند بر حسب عملکرد دیاستولیک ، که شاخص پذیرفته شده ای برای پیری اولیه است (زیرا با افزایش سن عملکرد دیاستولیک بدتر و بدتر می شود) قلب جوانتری داشتند.
محققان در صددند به این تحقیق ادامه دهند تا دریابند آیا دیگر شاخص های پیر شدن در افرادی که غذای کم کالری دارند به تاخیر میافتد یا خیر و تاثیر آنها را بر سلامت و روند پیری تعیین کنند.